• Haberler
  • TV
  • 2 Mayıs Perşembe Reyting Sonuçları! İnci Taneleri mi? Hudutsuz Sevda mı?

2 Mayıs Perşembe Reyting Sonuçları! İnci Taneleri mi? Hudutsuz Sevda mı?

TV'de reyting yarışı kıyasıya devam ediyor. 2 Mayıs Perşembe akşamında yine en çok izlenen dizilerde ve programlar izleyici ile buluştu. Peki 2 Mayıs Perşembe akşamında en çok hangi dizi izlendi?

atv'de Aldatmak dizisi 67.bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta totalde 5.sırada yer alan Aldatmak dizisinin bu hafta yine ilk 5'te olacağı tahmin ediliyor.

Kanal D'de İnci Taneleri dizisi yine heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Haftalardır reytinglerin birincisi olan İnci Taneleri'nin bu hafta da birinci sırayı kapması bekleniyor.

Star TV'de Sakla Beni final yaptı! Reytinglerde ciddi düşüş yaşayan Sakla Beni son bölümüyle 2 Mayıs'ta ekranlara veda etti.

NOW TV'de Hudutsuz Sevda dizisi izleyicinin karşısında idi. Perşembe günlerinin İnci Taneleri'den sonra en çok izlenen dizisi olan Hudutsuz Sevda geçtiğimiz hafta 3.sırada yer almıştı. Dizinin yine ilk 3'te yer alması bekleniyor.

TRT 1'de Kül Masalı dizisi de final yaparak izleyiciye veda etti. Başladığı haftadan beridir bir türlü reytinglerde istediğini elde edemeyen Kül Masalı 9.bölümüyle erken final yaptı.

2 MAYIS PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI:

2 Mayıs Perşembe gününe ait reyting sonuçları henüz belli olmadı! Sonuçlar açıklanır açıklanmaz sayfamızda yer alacaktır.

GEÇTİĞİMİZ HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI:

25 Nisan Perşembe reyting sonuçları

Total'de reyting listesinin ilk sırasında İnci Taneleri, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Hudutsuz Sevda yer aldı.

AB'de birinci sırada İnci Taneleri, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Aldatmak yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise birinci sırada İnci Taneleri, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada İnci Taneleri özet yer aldı.

2 Mayıs Perşembe Reyting Sonuçları! İnci Taneleri mi? Hudutsuz Sevda mı?

Bakmadan Geçme