• Haberler
  • Siyaset
  • 2 Yıl 4 Ay Hapsi İstenen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Patladı! Padişah Olamayacaksın

2 Yıl 4 Ay Hapsi İstenen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Patladı! Padişah Olamayacaksın

Kamu görevlisine hakaret suçundan yargılandığı davada 2 yıl 4 aya kadar hapsi istenen eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi.

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 yıl 4 ay hapsinin istendiği haberi etikleyerek sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi.

"Türkiye Cumhuriyeti ortadoğu ülkesi olmayacak! Senin partin de Baas Partisi olmayacak! Sen de çok istediğin rejimi getiremeyecek, padişah olamayacaksın" diyen Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Yoksulluğun, savaşların, zindanların ve otokrasilerin beşiğidir ortadoğu coğrafyası…Gazetecilerin ve muhalif düşüncenin hapislerle cezalandırıldığı, diktatörlerin ve aile fertlerinin saraylarda şatafat içinde yaşarken, halkının yoksulluk ve korku içine hapsolduğu çaresizliğin adresidir. Bu yüzdendir ki; Türkiye Cumhuriyeti ortadoğu ülkesi olmayacak! Senin partin de Baas Partisi olmayacak! Sen de çok istediğin rejimi getiremeyecek, padişah olamayacaksın!! Gazeteci @baristerkoglu
'na da 2 yıl hapis cezası verilmiş. Sevgili Barış sakın üzme kendini, senin koca yüreğin onların saltanatlarından ve zindanlarından büyüktür iki gözüm."

Bakmadan Geçme