• Haberler
  • TV
  • 2024 Survivor All Star Damla Can kimdir? Damla Can biyografisi

2024 Survivor All Star Damla Can kimdir? Damla Can biyografisi

Survivor All Star yarışmacıları kimler merak konusu oldu. Damla Can Survivor 2024'de yarışan isimlerden olacak, Damla Can kimdir?

Survivor'da yarışan ve Survivor Panorama programında yer alan Damla Can, 2024 Survivor All Star'da da yarışacak. Survivor'ın dikkat çeken isimleri arasında olan Damla'nın yaşamı merak ediliyor. Peki Survivor Damla kimdir, kaç yaşında?

Survivor'da heyecan bu akşam başlıyor. Damla Can, 2024 Survivor All Star kadrosunda yer alıyor. Yarıştığı sezonlarda Damla, başarı performansı ile dikkatleri çekti. Peki Survivor Damla kimdir, ne iş yapıyor?

Damla Can, 1990 yılında doğdu. Damla Can, küçük yaşlardan beri sportif faaliyetler içinde. Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgilenen

Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor.2016 yılında da Survivor yarışması içinde yer alan ve oldukça iyi bir performans göstererek finale kadar giden Damla Can, finalde kaybetmişti. 2018 yılında yeniden Survivor'a katılmıştı. Survivor Panoroma'da yorumcular arasında yer almıştır.

Bakmadan Geçme