2025 Model Bmw M4 Cs Karşınızda!

Alman Efsanesi Bmw Dört Gözle Beklenen Yeni m4 Cs Adlı Canavarı Tanıttı.

Bmw geçtiğimiz günlerde M4 Cs modelini büyük bir ilgiyle tanıttı.Gelin detaylara göz atalım.

Öncelikle tasarımına baktığımızda çeşitli eklentiler ve dikkat çekici altın sarısı renkteki jantlarıyla araç, oldukça hoş görünüyor. İç mekana baktığımızda ise bizleri spor otomobil severlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir tasarım karşılıyor.

CS'İN İÇ DİZAYNA İMZASI

2025 Model Bmw M4 Cs Tanıtıldı

Kırmızı detaylara sahip olan konsolla beraber karbon fiber koltuklar ve yeni Bmw modellerinde gördüğümüz direksiyon simidi araca farklı bir hava katıyor.Diğer modellere nazaran büyük bir vites topuzuna sahip olan aracın içerisinde çeşitli Cs logolarına yer veriliyor.

TEKNİK VERİLER CANAVAR OLDUĞUNU KANITLIYOR

2025 Model Bmw M4 Cs Tanıtıldı

Teknik verilere gelecek olusak , aracın M3 cs teki altyapıya sahip olduğunu görebiliyoruz.Sahip olduğu 6 silindirli canavar motor tam tamına 550 beygir gücüne sahip , tork verileri ise 660nm .M4 Cs bu donanımla 0 dan 96 kmh hıza tam olarak 3.2 saniyede çıkmayı başarabiliyor.Gerçekten iyi bi değer .Son sürati ise 302 kmh ile sınırlanmış durumda. Tabiki bu 302 kmh nin üzerine çıkamayacağı anlamına gelmiyor.

NÜRBÜGRİNG'E ÇIKMASA OLMAZDI

2025 Model Bmw M4 Cs Tanıtıldı

M4 Cs'in Nürbürgringteki skoru ise 7 dakika 21.99 saniye. M4 Csl modeline göre 1.5 saniye daha uzun bir süre olsada gayet yeterli bi derece .

M4 Cs 124.675 dolara satışa sunulacak , ayrıca dört çekerli modeli için ise 35.000 dolar daha ödemeniz gerekiyor.

 

 

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme