• Haberler
  • TV
  • 27 Ocak Cumartesi 2024 Reyting Sonuçları Kopuk Kardeşlerim Gönül Dağı Survivor

27 Ocak Cumartesi 2024 Reyting Sonuçları Kopuk Kardeşlerim Gönül Dağı Survivor

27 Ocak Cumartesi 2024 Reyting Sonuçları Kopuk Kardeşlerim Gönül Dağı Survivor... TV'de reyting yarışları hız kesmeden devam ediyor. Cumartesi günleri Kardeşlerim, Gönül Dağı ve Survivor arasında kıyasıya reyting mücadelesi yaşanıyor. Peki 27 Ocak'ta hangi dizi ya da program birinci oldu.

27 Ocak Cumartesi akşamında ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim 114.bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta reytinglerde ikinci sırada yer alan Kardeşlerim'in bu hafta kaçıncı olacağı merakla bekleniyor.

Show TV'de Güldür Güldür Show izleyici ile buluştu. Reytinglerde genelde ilk 10'a girmekte zorlanmayan Güldür Güldür Show geçtiğimiz hafta 9.sırada yer almıştı. Güldür Güldür'ün bu hafta da ilk 10'da olması bekleniyor.

FOX TV'de yeni dizi Kopuk izleyici ile buluştu. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizilerden olan Kopuk'un sıralamada ilk 3'te yer alması bekleniyor.

TRT 1'in vazgeçilmez dizisi Gönül Dağı bu hafta 124.bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta 1.sırada yer alan Gönül Dağı'nın bu hafta da ilk sırada olması bekleniyor.

TV8'de Survivor heyecanı devam ediyor. Haftada 5 ya da 6 gün yayınlanan Survivor All Star 2024 geçtiğimiz hafta 3.sırada reytinglerde yer almıştı. Bu hafta Survivor'ın yine 3. veya 4. olacağı tahmin ediliyor.

27 OCAK REYTİNG SONUÇLARI:

TOTAL İLK 10 PROGRAM

 

AB İLK 10 PROGRAM

Bakmadan Geçme