• Haberler
  • Gündem
  • 3 Bilezik İçin En Yakını Tarafından Boğazı Kesilmişti! Vücudunda 39 Bıçak Darbesi Tespit Edildi

3 Bilezik İçin En Yakını Tarafından Boğazı Kesilmişti! Vücudunda 39 Bıçak Darbesi Tespit Edildi

Samsun'da vahşice işlenen cinayetin detayları da bir o kadar kan donduran türden. En yakın akrabası tarafından boğazı kesilerek öldürülen genç kadının vücudunda 39 bıçak darbesi tespit edildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde vahşice işlenen cinayetin otopsi sonuçları ortaya çıktı. Eşinin kuzeni tarafından 3 bilezik için boğazı kesilerek öldürülen 2 çocuk annesi Kader Yıldırım'ın vücudunda 39 bıçak yarası tespit edilmesi cinayetin vahşiliğini gözler önüne serdi.

Önceki gün meydana gelen olay duyanları kahretti. Atakum ilçesi Balaç Mahallesi 1040'ıncı sokaktaki sitenin 13’üncü katında oturan Kader Yıldırım evde boğazı kesilmiş ve kolundaki bilezikler çalınmış halde bulundu.

Kader Yıldırım'ın eşi Fatih Yıldırım (41), eşini telefonla arayıp ulaşamayınca eve gitti. Komşusundan tornavida alıp yangın merdivenlerindeki kapıyı açarak evine giren Yıldırım, eşini kanlar içinde yerde yatar halde buldu.

Sağlık ekipleri ve polis, Fatih Yıldırım'ın ihbarı üzerine olay yerine geldi. Ekipler, yaptığı kontrolde genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yıldırım’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırılırken eşi Fatih Yıldırım ise ifadesi için emniyete götürüldü.

EN YAKININDAKİ KİŞİ ÖLDÜRMÜŞ

Yıldırım ifadesinde eşinin kolundaki bileziklerin olmadığını ve çalınmış olabileceğini söylemesi üzerine polis ekipleri soruşturmasını detaylandırdı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, cinayeti aynı binanın 3’üncü katında oturan ve Fatih Yıldırım’ın halasının oğlu Mehmet I. olduğunu tespit etti.

Katil zanlısı düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Bilezikleri de ele geçirdi.

Mehmet I. ilk ifadesinde, 300 bin lira borcu olduğunu ve cinayeti borcunu ödemek için işlediğini itiraf etti. 

Kader Yıldırım’ın yapılan ilk otopsisinde ise cinayetin vahşiliği ortaya çıktı. Genç kadının vücudunda 39 bıçak yarası tespit edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Bakmadan Geçme