3 Bin 500 TL İçin Bir Cana Kıydılar

Sarıçam ilçesine bağlı Hekim Köy Bulvarı'nda 28 Mayıs günü yaşanan olayda, 17 yaşındaki Muhammet Emin Beyazgeyik, 3 bin 500 TL alacağını istediği için öldürüldü ve cesedi zeytin bahçesine atıldı.

 İddiaya göre, Beyazgeyik, 23 yaşındaki Ulaş Göl, 23 yaşındaki Ali Kılıç ve 21 yaşındaki Erkan Ağuş ile buluştu.

DEFALARCA ATEŞ EDİLDİ

Ancak aralarında çıkan tartışma, Beyazgeyik'in alacağını istemesiyle başladı. Tartışma sırasında Erkan Ağuş, otomobilde bulunan Beyazgeyik'e tabanca ile defalarca ateş etti.

3 Bin 500 TL İçin Bir Cana Kıydılar

ZEYTİN BAHÇESİNE BIRAKIP KAÇTILAR

Beyazgeyik, karnından 2, bacağından 1 ve göğsünden 4 kez vurularak araç içerisinde hayatını kaybetti. Şüpheliler daha sonra Beyazgeyik'in cesedini olay yerinden 20 kilometre uzaklıktaki Sarıçam ilçesine bağlı Hocalı Mahallesi'ndeki bir zeytin bahçesine atarak kaçtılar. Olaya karışan 3 kişi tutuklandı.

3 Bin 500 TL İçin Bir Cana Kıydılar

3 KİŞİ TUTUKLANDI

İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını ve KGYS görüntülerini izleyerek cesedin atıldığı yeri tespit etti. Ardından Muhammet Emin Beyazgeyik’in cesedine ulaşıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde polisler, Ulaş Göl (23), Ali Kılıç (23) ve Erkan Ağuş'u (21) yaptığı operasyonla yakaladı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme