• Haberler
  • Gündem
  • 3 Çocuğunu Öldürüp İntihara Kalkışan Baba Eşiyle Son Konuşmasında Yaşanacakların Mesajını Vermiş!

3 Çocuğunu Öldürüp İntihara Kalkışan Baba Eşiyle Son Konuşmasında Yaşanacakların Mesajını Vermiş!

İzmir'de 4 çocuğuna kurşun yağdırıp intihara kalkışan baba Vesim Şimşek'in olaydan önce, boşanma aşamasında olduğu eşine 'Sen büyük bir olayı duyacaksın' dediği ortaya çıktı.

İzmir güne vahşet dolu bir haberle uyandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde kızları Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek'in (14) öldürüp, Hiranur Şimşek'i (11) de ağır yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan Vesim Şimşek'in, eşi Naciye Şimşek ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

AĞZINDA EMZİKLE ÖLÜ BULUNDU

Şimşek ailesinin yakınları ve vatandaşlar, cesetleri yaklaşık 2 kilometre boyunca engebeli olduğu için olay yerine giremeyen cenaze aracına elleriyle taşıdı. Cenazeler, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 2 yaşındaki Ceylin'in ağzında emzikle ölü bulunduğu belirtildi.

"EŞİ 2,5 AY ÖNCE BOŞANMA DAVASI AÇTI"

Ölenlerin yakınlarından Mustafa Karataş (56), "Eşi 2,5 ay önce boşanma davası açtı. Bunalımdaydı. Eşiyle son konuşmasında, 'Sen büyük bir olayı duyacaksın' demiş. Çok üzgünüz" dedi.

3 Çocuğunu Öldürüp İntihara Kalkışan Baba Eşiyle Son Konuşmasında Olacakların Sinyalini Vermiş!3 Çocuğunu Öldürüp İntihara Kalkışan Baba Eşiyle Son Konuşmasında Olacakların Sinyalini Vermiş!

Bakmadan Geçme