4 Bin 303 Hakim ve Savcının Yeri Değişti!

Resmi Gazete'de yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu kararıyla 4 bin 303 hakim ve Cumhuriyet savcısının görev yeri değiştirildi. Kamuoyu Resmi Gazete'de bakanlarla ilgili haber beklerken hakim ve savcı yer değişiklikleri yayınlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararı ile 4 bin 303 hakim ve Cumhuriyet savcısı yeni görev yerlerine atandı.

Adli ve idari yargı hakimleri ve Cumhuriyet savcılarının 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu gereğince atanmalarına ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

4 BİN 303 HAKİM VE SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

Karara göre 4 bin 303 hakim ve Cumhuriyet savcısının görev yeri değiştirildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Gökçe Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'na, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na, Antalya Cumhuriyet Başsavcı vekili Yakup Ali Kahveci Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı.

KARARLAR İÇİN TIKLAYIN!

ADALET BAKANI TUNÇ AÇIKLADI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, atama kararına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Tunç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Hâkimler ve Savcılar Kurulumuzun adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcıları atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Ataması yapılan hâkim ve Cumhuriyet savcılarımıza adaletin tecellisi yolunda üstün muvaffakiyetler diliyorum. Yargı camiamız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun."

Bakmadan Geçme