• Haberler
  • TV
  • 8 Mart Cuma 2024 Reyting Sonuçları! Kızılcık Şerbeti Yalı Çapkını

8 Mart Cuma 2024 Reyting Sonuçları! Kızılcık Şerbeti Yalı Çapkını

8 Mart Cuma 2024 Reyting Sonuçları! Kızılcık Şerbeti Yalı Çapkını... TV'de reyting mücadelesi kıyasıya devam ediyor. Özellikle cuma günü en çok izlenen diziler izleyici ile buluşuyor. Peki 8 Mart'ta hangi dizi daha çok izlendi?

ATV'de Ateş Kuşları bu hafta 46.bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta listede ilk 10'a giremeyen Ateş Kuşları'da düşüş sürecek mi?

Kanal D'de Arka Sokaklar izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bu hafta 667.bölümü yayınlanan Arka Sokaklar artık reytinglerde geçtiğimiz hafta yeniden ilk 10'a girmeyi başarmıştı. Arka Sokaklar'ın bu hafta da ilk 10'da yer alması bekleniyor.

Star TV'de Yalı Çapkını rüzgarı esmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 2.sırada yer bulan Yalı Çapkını bugün yine bomba bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin yine ilk ikide yer alması bekleniyor.

Show TV'de Kızılcık Şerbeti 54.bölümü ile izleyicinin karşısına geçti. Bazı bölümleri ile ilk sıraya yükselen Kızılcık Şerbeti geçen hafta yine 1.sıradaydı. Bu hafta yine en çok izlenen dizi olmaya aday.

NOW TV'de Gaddar 8.bölümü ile yayınlandı. Geçtiğimiz hafta reytinglerde büyük bir sıçrayış gösteren ve üçüncü sıraya yükselen Gaddar'ın yine bu hafta da ilk 5'te olacağı tahmin ediliyor.

TRT 1'de yeni dizi Kara Ağaç Destanı 3.bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta ilk 10'a giremeyen dizinin bu hafta da ilk 10 listesinde yer alamayacağı düşünülüyor.

8 MART CUMA REYTİNG SONUÇLARI:

8 Mart Cuma gününe ait reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar belli olur olmaz sayfamızda yer alacaktır.

 

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLAR:

Bakmadan Geçme