• Haberler
  • Dünya
  • 8 Yıldır Besledikleri Köpek Bebeklerini Parçaladı!

8 Yıldır Besledikleri Köpek Bebeklerini Parçaladı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir ailenin 8 yıldır beslediği husky cinsi köpek, beşiğinde uyuyan 6 haftalık bebeğe aniden saldırdı. ağır yaralanan Bebek hastaneye kaldırıldı, ancak derin yaralarına dayanamayarak hayatını kaybetti

ABD'ninTennessee eyaletinde  ailenin 8 yıllık husky cinsi köpeği, beşiğinde uyuyan 6 haftalık bebeği parçaladı.

KÖPEKLERİ KİMSEYE SALDIRMAZDI

Bebek Ezra, durumu kritik olarak hastaneye kaldırıldı ve yaklaşık bir hafta sonra hayatını kaybetti. Acılı aile, daha önce hiç kimseye saldırmayan köpeklerinin böyle bir şey yapması karşısında neye uğradığını şaşırdı.

8 YILDIR BESLİYORLARDI

İddiaya göre,Bebekleri Ezra, perşembe günü beşiğinde uyuyordu. Hiçbir sebep yokken ailenin 8 yıldır beslediği husky cinsi köpek bir anda Ezra'ya saldırdı. Aile, bebeğini köpekten zorla kurtararak hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

6 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan 6 haftalık bebek, 6 gün boyunca hayata tutunmaya çalıştı ancak aldığı yaralara yenik düşerek yaşamını yitirdi. Minik Ezra'nın aldığı darbelerin yanı sıra beyin kanaması geçirerek beyninin şiştiği de öğrenildi.

8 Yıldır Besledikleri Köpek Bebeklerini Parçaladı!

BEBEKLERİNİN ORGANLARI BAĞIŞLANACAK

Bebek Ezra'nın annesi Chloe Mansoor, ABD yerel haber kanalı WVLT'ye çocuğun annesi olmaktan onur duyduğunu söyledi. "Onun annesi olmak şimdiye kadar yaptığım en büyük onur ve en iyi şeydi" ifadelerini kullanan anne, bebeğinin organlarını bağışlayarak ihtiyacı olan diğer bebeklere yardım etmeye karar verdi.

Bakmadan Geçme