• Haberler
  • Spor
  • A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Kamp Kadrosu Açıklandı

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Kamp Kadrosu Açıklandı

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kamp kadrosu açıklandı.

24 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek hazırlık kampına, Başantrenör Ergin Ataman yönetiminde İstanbul'da başlayacaklar.

ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İstanbul'da yapılan çalışmaların ardından 27 Haziran'da Filipinler ile bir hazırlık maçı yapacaklar. Daha sonra 2 Temmuz'da Fransa'ya ikili temas karşılaşması için gidecekler. Son olarak, 6-7 Temmuz tarihlerinde Sırbistan'da turnuvaya katılarak kamp çalışmalarını tamamlayacaklar.

ELEMELER ŞU ŞEKİLDE

Milli takım, elemelerdeki mücadelelerine 22 Kasım 2024'te evinde Macaristan'a karşı başlayacak. Ardından, 25 Kasım 2024'te deplasmanda yine Macaristan ile karşılaşacaklar. B Grubu'ndaki son karşılaşmaları ise 20 Şubat 2025'te evlerinde İtalya'ya ve 23 Şubat 2025'te deplasmanda İzlanda'ya karşı olacak. Bu zorlu mücadelelerde milli takımımıza başarılar dileriz.

Ay-yıldızlıların Kamp kadrosu şu şekilde;

Ercan Osmani, Erkan Yılmaz, Erten Gazi, Doğuş Özdemiroğlu (A. Efes), Can Korkmaz, Muhsin Yaşar (Darüşşafaka), Sertaç Şanlı, Şehmus Hazer, Tarık Biberoviç (Fenerbahçe), Sadık Emir Kabaca (Galatasaray), Furkan Haltalı, Kenan Sipahi (P. Karşıyaka), Göktuğ Baş (Samsunspor), Okben Ulubay, Yiğitcan Saybir (Türk Telekom), Ömer Can İlyasoğlu (Mega Soccerbet)

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme