• Haberler
  • Dünya
  • ABD'deki Sinagogun Altında Bulunan Yeraltı Tüneliyle İlgili İlginç Gelişme

ABD'deki Sinagogun Altında Bulunan Yeraltı Tüneliyle İlgili İlginç Gelişme

Dünya Epstein Adası olayıyla çalkalanırken Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) en önemli kentlerinden birisi olan New Yorkt'ta bir sinagogun altında gizli bir yeraltı tünelinin bulunması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Dünya Epstein Adası olayıyla çalkalanırken Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) en önemli kentlerinden birisi olan New Yorkt’ta bir sinagogun altında gizli bir yeraltı tünelinin bulunması gündeme bomba gibi düşmüştü.


Tünelin Epstein Adası olayıyla bir ilgisinin olup olmadığı araştırılırken ve bu yönde iddialar gündeme getirilirken milyonlarca internet kullanıcısının tüm dikkatleri de sinagog altındaki tünele ve bulunduğu konuma çevrildi.


Çok sayıda gizli giriş ve çıkışı olduğu tespit edilen içerisinden kanlı yataklar çıkartılan tünelin ne amaçla kullanıldığı gizemini korurken internet kullanıcıları meraklarını giderebilmek için araştırmalarını yoğunlaştırdı.

Tünelin Gizli Çıkışlarından Birisi Çocuk Müzesine Bakıyor


Teknolojinin de yardımıyla araştırmalarını derinleştiren internet kullanıcıları, Google haritasında yaptıkları aramanın ardından New York'taki sinagogun altında bulunan yeraltı tünelinin doğrudan yerel Çocuk Müzesi'ne baktığını fark ettiler.


İnşaat işçileri tarafından tesadüfen keşfedilen tünelin kapatılmaması için Yahudiler büyük mücadele verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler 10 kişiyi tutukladı.
Birbirine bağlantılı birden fazla tünelin içerisinde yaşam alanları, kanlı yataklar ve yaşam malzemeleri çıkartılmıştı.

Bakmadan Geçme