• Haberler
  • Spor
  • Abdullah Avcı Galatasaray Maç Sonu Açıklamaları 21 Ocak Pazar

Abdullah Avcı Galatasaray Maç Sonu Açıklamaları 21 Ocak Pazar

Abdullah Avcı Galatasaray Maç Sonu Açıklamaları 21 Ocak Pazar... Süper Lig'de 21.hafta maçında Trabzonspor Galatasaray'ı konuk etti. Sahadan 5-1'lik bir ağır mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın maç sonu açıklamaları merak ediliyor.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 5-1 kazandı.

Sarı-Kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 13 ile 61. dakikalarda Wilfried Zaha, 64. dakikada Kaan Ayhan ve 80 ile 90+6. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Bordo-Mavili takımın golü 79. dakikada Enis Destan'dan geldi.

Abdülkerim devam edemedi

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı 44. dakikada sakatlanarak oyuna devam edemedi ve yerini Davinson Sanchez'e bıraktı. akatlandığı için oyundan çıkan Bardakcı, 67. dakikada yedek kulübesinde sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 54 yaptı ve yeniden lider Fenerbahçe ile aynı puana sahip oldu. 3. sıradaki Trabzonspor 37 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak. Trabzonspor ise Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Abdullah Avcı: "Çok detaya girmeden şöyle diyebiliriz, ilk yarı dengede bir oyun vardı. Savunma bireysel performansı olarak yediğimiz bir gol vardı. 60'a kadar oyun dengeli gidiyordu. Hamle yaparken, ayağımızdaki topları kaptırarak goller yedik. Bunun bir bahanesi olamaz. Çok şık olmadı, güzel olmadı. Yapacak bir şey yok. Daha fazla çalışacağız. Dört gün sonra bir maç var, kazanarak unutturmaya çalışacağız. Oyuna bir türlü ortak olamadık. Güzel ve şık olmadı. Burası büyük camia, tarihinde böyle durumlar az da olsa vardır. Bu durumu ortadan kaldırmaya çalışacağız. Yakışmayan bir mağlubiyet ama üçüncülük hedefimiz var. Bunun tedavisini yaparak yolumuza devam edeceğiz."

Bakmadan Geçme