• Haberler
  • Spor
  • Abdullah Avcı: Örnek Bir Final Oldu, Beşiktaş'ı Tebrik Ediyoruz

Abdullah Avcı: Örnek Bir Final Oldu, Beşiktaş'ı Tebrik Ediyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: İki takımın da birbirine saygı gösterdiği, kazananın kaybedene saygı gösterdiği örnek bir final oldu. Beşiktaş'ı Tebrik ederiz'

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor, Beşiktaş'a 3-2 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ı tebrik ederek sözlerine başlayan Abdullah Avcı, "13'üncü dakikada öne geçtik ancak 15'inci, 20'nci dakikalardan itibaren oyunun kontrolü Beşiktaş'a geçti ya da biz kontrolü kaybettik. Rakibe uzak kaldık, baskılarımızı etkili yapamadık ve geri çekildik. Beşiktaş, bu dönemde topa hakim oldu ve iyi oynadı. Birkaç pozisyonda Uğurcan bizi kurtardı. Top bize geçtiğinde ise topu çabuk kaybettik ve ikinci topları alamayınca ilk yarının sonunda gol yedik, devre arasına 1-1 eşitlikle girdik," dedi.

İkinci yarının başında oyuna adapte olamadıklarını belirten Avcı, "İkinci yarıya daha hızlı başlamamız gerekiyordu ancak 2-1 geriye düştük. Hamleler ve topa sahip olma konusunda eksikliklerimiz vardı. Kaçırdığımız goller oldu. 2-2'yi bulduk, ancak 3 pozisyonda top çizgiden çıktı. Sonuçta merkezde topu rakibe verdik ve bunu değerlendirdiler.

Kazanmayı çok istiyorduk ve üzüntülüyüz. Güzel bir final oldu. İki takımın da birbirine saygı gösterdiği, kazananın kaybedene saygı duyduğu örnek bir final oldu. Rakibimiz kazandı. Bundan sonraki finallerde de lige uygun, Fair-Play içinde maçlar olmasını diliyorum. İki hedefimize ulaştık ama finali kazanmak istiyorduk," ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme