• Haberler
  • Gündem
  • 'Açım' Diyerek Kendisini Bıçaklayan Adamın Mal Varlığı Ağızları Açık Bıraktı!

'Açım' Diyerek Kendisini Bıçaklayan Adamın Mal Varlığı Ağızları Açık Bıraktı!

Bolu'da 7 çocuğu ile birlikte aç olduğunu ve sokakta kaldığını iddia ederek bıçakla kendisine zarar veren şahsın üzerine kayıtlı mal varlığı duyanların ağzını açık bıraktı.

Ankara'dan Bolu'ya gelen ve ailesiyle ev bulamadığı için sokakta aç susuz kaldığını iddia eden Levent Ü. (39), üzerindeki kıyafetleri çıkartarak kendisine bıçakla zarar vermeye başladı.

Bolu'da Aktaş Mahallesi İmaret Meydanı'nda gerçekleşen olay duyanları hayretler içerisinde bıraktı.  

3 ay önce 7 çocuğu ve eşiyle beraber Ankara’dan Bolu’ya gelen Levent Ü., kalacak bir yer bulamadığı için eşi ve çocuklarıyla birlikte parklarda yatmak zorunda kaldığını iddia etti. 

Bir oğlu ve eşi yanındayken, bıçakla kendisine zarar vermeye başlayan Levent Ü.'yü ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de sakinleştiremedi.

2 BİN LİRA İLE NASIL GEÇİNECEĞİM!

Gazetecilere röportaj vermek karşılığında elindeki bıçağı bırakmayı kabul eden Levent Ü., “Benim 7 tane çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Ben hep böyle sokakta mı yaşayacağım? Ne yapayım. Benim kimseye bir zararım yok. Bittim, çoluğum çocuğumla hep sokakta mı yaşayacağım? 2 bin lira ile nasıl kira ödeyeceğim? Yıllarca hep sokakta mı yaşayacağım?” dedi.

Röportajın ardından, Levent Ü., sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Levent Ü.'nün eşi ve oğluna yardımcı olmak amacıyla kuruma götürdü.

ÜZERİNE KAYITLI 1'İ LÜKS 6 OTOMOBİL ÇIKTI

Aileye yardım etmek için inceleme yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri gördükleri karşısında adeta şaşkına döndü.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, anne ve çocuktan kimlik bilgilerini istedi. Ancak aile bilgileri vermemekte diredi. Bunun üzerine polisten alınan bilgilerle yapılan sorguda Levent Ü.’nün farklı illerde, üzerine kayıtlı 1'i lüks otomobil, 6 araç olduğu tespit edildi. Aile, durumun ortaya çıkması üzerine kurum binasından kaçarak uzaklaştı.

Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

'Açım' Diyerek Kendisini Bıçaklayan Adamın Mal Varlığı Ağızları Açık Bıraktı!'Açım' Diyerek Kendisini Bıçaklayan Adamın Mal Varlığı Ağızları Açık Bıraktı!

 

Bakmadan Geçme