Adriana Lima sessizliğini bozdu

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima yüzüne yaptırdığı estetiği ile dünya basınının ilgisini çekmişti. Ünlü model bu konuda sessizliğini bozarak Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü. Diyerek estetik yaptırdığını yalanladı.

2022 yılının ağustos ayında üçüncü çocuğunu dünyaya getiren ünlü süper model Adriana Lima, eski formuna kavuşmuş haliyle dikkat çekiyordu. Doğum kilolarıyla sık sık gündeme gelen Lima, bu kez bir film galasında kırmızı halıda boy gösterdi. Lima'nın yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Açlık Oyunları'nın son filmi olacak olan Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı adlı filmin Los Angeles'taki galasında boy gösteren model, hem tarzı hem de yüzündeki değişim ile görenleri şaşırttı.

42 yaşındaki Adriana Lima'nın hayranları estetik operasyonlar geçirdiğini iddia etmişlerdi. Lima'nın Fransız askı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği gelen iddialar arasında.

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima Los Angeles'ta gerçekleşen bir filmin galasına geçtiğimiz aylarda katılmış ve yüzündeki değişimle çok konuşulmuştu. Şimdi ise Adriana Lima merak edilen bu değişime yanıt verdi.

Tepkilerin ardından ünlü modelden yanıt gecikmedi. Estetik iddialarını yalanlayan Lima "Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü... İlginiz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

42 yaşındaki model, Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajda eleştiriler hakkında konuştu. Lima "Fotoğraflar beni hiç rahatsız etmedi. Dürüst olmak gerekirse dışarı çıkmadan önce kendime baktım ve harika hissettim. Çocuklarımla birlikteydim ve bana bakıp 'Anne! Çok güzelsin' dediler" ifadelerini kullandı.

Ancak fotoğrafları daha sonra gördüğünde şok olduğunu itiraf eden model "Kendimi görünce 'Bu ben değilim' dedim. Her şey garipti çünkü ben kendimi o şekilde görmüyorum" dedi.

Bakmadan Geçme