• Haberler
  • Gündem
  • Ağlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yalvardı! TikTok'u Kapatmayın

Ağlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yalvardı! TikTok'u Kapatmayın

Dünyanın bir çok ülkesinde kapatılan, Türkiye'de de kapatılması gündemde olan TikTok'un kapatılmaması için bir kadın ağlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yalvardı.

Yayınlanan içerikler itibariyle tüm dünyada tartışma konusu haline gelen ve bir çok ülke tarafından da insanların ahlaki değerlerine zarar verdiği gerekçesiyle kapatılan sosyal medya platformu TikTok'un Türkiye'de de kapatılması gündemde.

Bir çok vatandaş ve siyasilerin TikTok'a erişim engeli getirilmesi yönünde talepte bulunurken bir kadın çektiği video ile gündem oldu.

TİKTOK'UN KAPATILMAMASI İÇİN CUMHURBAŞKANINA YALVARDI

TikTok'tan canlı yayın açan ve ağlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen kadın, 

TikTok’un kapatılacağı iddiaları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen kadın, "Sayın Cumhurbaşkanım, TikTok'u kapatacağınızı duydum öyle diyorlar. Buradan size sesleniyorum; TikTok'u kapatmayın lütfen. Gerçekten TikTok'u kapatmayın yani. Bakın TikTok'u kapatırsanız biz garibanların hali ne olur? Yani bir düşünün. Bu ortada kalmış çoluk çocuklu kadınların hali ne olur? Sayın Cumhurbaşkanım. Gelin etmeyin eylemeyin.

AĞAM AÇ KALIRIZ!

Ağam aç kalırız vallahi aç kalırız yapmayın, elinizi ayağınızı öpeyim cumhurbaşkanım. Gerçekten de kapatmayın TikTok'u. Vallahi TikTok'u kapatırsanız biz aç kalırız. Yapmayın etmeyin. 

TİKTOK GELDİ HUZUR GELDİ

TikTok geldi rahatlık gördük, huzur gördük. Yapmayın cumhurbaşkanım etmeyin. TikTok geldi evimize ekmek girdi, su girdi. TikTok geldi zalime boyun eğmemek geldi. Zalime boyun eğmediysek dik durduysak TikTok sayesinde durduk. Şimdi bizi dışarıda yine ezecekler horlayacaklar yine perişanlık rezillik. Ya dönmek istemiyoruz cumhurbaşkanım yapmayın, eylemeyin elinizi ayağınızı öpeyim Allah rızası için kapatmayın TikTok'u."

Paylaşılan video sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

MUHABİR

Bakmadan Geçme