• Haberler
  • TV
  • Ahsen Nur'un Ailesi Bulundu mu? Ahsen Nur Kimdir?

Ahsen Nur'un Ailesi Bulundu mu? Ahsen Nur Kimdir?

Müge Anlı'da gündem olan isim Ahsen Nur ailesini aramak için canlı yayına çıkmıştı. Ahsen Nur kimdir? Ailesi bulundu mu?

AHSEN NUR KİMDİR?

20 Ağustos 2002’de İstanbul Fatih’te bulunan Hacı Bekir Ağa Camisinin bahçesine bulunmuş. Sonra çocuk esirgeme kurumuna verilmiş. 12 yaşında tesadüfen evlatlık olduğunu öğrenen Ahsen Yıldırım daha önce hiç görmediği ailesini arıyor.

Bulunduğunda, kolundaki bilekliğinin üzerine Necmiye Günay ya da Necmiye Güney yazdığı öğrenildi. 

2 çocuk annesi 41 yaşındaki Esme Yıldırım, eşiyle tartışıp ortadan kaybolmuştu. Çocukları annelerini aramak için Müge Anlı'ya başvurmuştu. Günlerdir aranan Esme Yıldırım'ı Müge Anlı ve ekibi buldu. Çocuklarına sarılan Esme Yıldırım, çalışmak istediğini ve kendisine yeni bir hayat kurmak istediğini söyledi.

AİLESİ BULUNDU MU?

Müge Anlı canlı yayında Ahsen Nur'un ailesine ulaşmak için yaptıkları çalışmayı anlattı. Ahsen Nur'un iki kız kardeşi olduğu ve Sude isminde olan çocuğun annesinin arkadaşına verildiğini, diğer kız kardeşinin ise çocuk esirgeme kurumuna bırakıldığını üçüncü çocuk olan Ahsen Nur'un ise camiye bırakıldığını açıkladı.

Ablası olduğu düşünülen Buse Ahsen Nur'u annesine benzettiğini belirtmiş. Müge Anlı Ahsen Nur'un annesini, babasını bulduklarını ifade etti.

BABASI ORTAYA ÇIKTI! AMA ANNESİ ÖLMÜŞ!

Ahsen Nur'un babası Mustafa Güney canlı yayına katıldı. İstanbul'da yaşayan Mustafa Güney Necmiye Güney ile yaşadıklarını anlattı.

46 yaşına gelince hayatını kaybeden Necmiye Güney 3 kızını da imkansızlıklar yüzünden bırakmış.

Bakmadan Geçme