• Haberler
  • Gündem
  • Ailesinin Dağılmasından Korktuğu İçin Babasının İlişki Teklifini Kabul Etti!

Ailesinin Dağılmasından Korktuğu İçin Babasının İlişki Teklifini Kabul Etti!

Bursa'da, 15 yaşındaki kızı R.K'ye cinsel istismarda bulunurken suçüstü yakalanıp tutuklanan, savcılık soruşturması aşamasında kızı ifade değiştirince tahliye olan Gökmen K., 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında açılan davanın ilk duruşmasında yeniden tutuklandı.

İnegöl ilçesinde geçen yıl nisan ayında devriye görevi yapan jandarma ekipleri, şüphe üzerine kontrol ettikleri park halindeki otomobilde, kızını istismar eden Gökmen K.'yı suçüstü yakaladı.

BIRAKIN GİDELİM

Gökmen K., güvenlik güçlerini görünce pantolonunu yukarı çekip fermuarını kapatarak, "Ben ne yaptım? Allah benim belamı versin komutanım. Bizi bırakın gidelim. Bir daha böyle bir şey yaşanmayacak" diyerek ağladı.

BABASININ TEKLİFİNİN KANUL ETTİ

Olay sonrası, pedagog eşliğinde ifadesi alınan mağdur R.K., babasının, "Ben başka kadına gideceğim" diyerek kendisine baskı yaptığını ve ailesinin dağılmasından korktuğu için babasının ilişki teklifini kabul ettiğini belirtti. R.K., babasının kendisini daha önce de otomobille boş tarlaya götürdüğünü ve sonunda yakalandıklarını söyledi.

Ailesinin Dağılmasından Korktuğu İçin Babasının İlişki Teklifini Kabul Etti!

BABAM BANA BASKI YAPIYORDU

Gökmen K., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ancak savcılık soruşturmasında R.K., "Daha önce verdiğim ifade doğru değil. Babam bana evde baskı yapıyordu. Dışarı çıkmamı istemiyordu. Yakalanınca böyle bir yalan söylemek zorunda kaldım" şeklinde ifade değiştirince Gökmen K. tahliye edildi.

30 YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR

İnegöl 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Gökmen K.'nin yargılanmasına başlandı. Gökmen K.'nin suçlamaları reddettiği duruşmada, sanık avukatı Sedat Gülen, "O gün müvekkilim fermuarını çekerken görüldüğü için bu suçlama ile karşı karşıya kalmıştır.

RIZASI VAR SUÇ OLUŞTURMAZ

Kızı, gerçeği daha sonra söyledi. Ayrıca böyle bir olayın olduğu düşünülürse, mağdurun 15 yaşından büyük ve rızasının olması dikkate alındığında suç oluşturmaz. Bu nedenle müvekkilimin beraatini talep ediyorum" dedi.

ALLAH BENİM BELAMI VERSİN

Duruşmada tanık olarak dinlenen jandarma görevlileri, otomobilde sürücü koltuğunda oturan kişinin kendilerini görünce fermuarını çekip yanında bulunan kızın ise kafasını geriye doğru kaldırdığını söylediler. Jandarma görevlileri, "Şu anda sanık olan kişiye, 'Ne oluyor?' diye sorduğumuzda, 'Ben ne yaptım. Allah benim belamı versin komutanım. Bizi bırakın gidelim. Bir daha böyle bir şey yaşanmayacak' diyerek ağladı. Kızı ise ailesini terk etmemesi için babasının isteği ile kendisiyle ilişkiye girdiğini söyledi" dediler.

TEKRAR TUTUKLANDI

Mahkeme heyeti, babasının cinsel istismarına uğradığı kız çocuğunun devlet korumasına alınmasına ve sanığın tekrar tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi. Mahkeme, kızın baskı altında ifadesini değiştirdiği yönünde değerlendirme yaparak, Gökmen K.'nin tekrar tutuklanmasına hükmetti.

Bakmadan Geçme