• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti'den İstifa Eden Ahmet Zenbilci'nin Oğlunun Adı Hangi Soruşturmada Geçiyor? İşte Detaylar

AK Parti'den İstifa Eden Ahmet Zenbilci'nin Oğlunun Adı Hangi Soruşturmada Geçiyor? İşte Detaylar

AK Parti Adana Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci'nin oğlunu gerekçe göstererek partisinden istifa etmesinin ardından, Ahmet Zenbilci'nin oğlunun adı hangi soruşturmada geçiyor? Sorusunun cevabı merak konusu oldu.

AK Parti Adana Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci partisinden istifa ettiğini açıkladı. 

Zenbilci'nin istifası siyaset gündemine bomba gibi düşerken, kendi inisiyatifiyle mi yoksa AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle mi gerçekleştiği kamu oyunda merak konusu oldu.

Zenbilci, sosyal medya hesabından istifasına ilişkin yaptığı açıklamada bu konuyla ilgili detay belirtmezken istifa gerekçesi de en az istifa şekli kadar merak konusu oldu.

Zenbilci, sosyal medya hesabındaki açıklamada istifa gerekçesinin oğlunun adının geçtiği bir soruşturmaya bağlayarak, "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir... Partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Zenbilci'nin açıklamalarının ardından kamuoyunda Ahmet Zenbilci'nin oğlunun adı hangi soruşturmada geçiyor? Sorusunun cevabı merak konusu oldu.

Ahmet Zenbilci'nin oğlunun adının uyuşturucu madde soruşturmasında geçtiği ve şuanda yurt dışında olduğu iddia edildi.

 

Bakmadan Geçme