• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti'ye Kimler Katılacak? Partileri ve İsimleri Belli Oldu! CHP'den Bile Var İşte O İsimler

AK Parti'ye Kimler Katılacak? Partileri ve İsimleri Belli Oldu! CHP'den Bile Var İşte O İsimler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın AK Parti'ye katılacak isimlerin olduğunu duyurmasının ardından kamuoyunda en çok merak edilen konuların başında AK Parti'ye kimler katılacak sorusunun cevabı yer aldı. Detaylar haberimizde...

AK Parti'de bugün 23. kuruluş yıl dönümü heyecanı yaşanırken, tüm gözler bugün partiye katılacak belediye başkanları ve milletvekillerine çevrildi. Herkes "AK Parti'ye kimler, hangi isimler katılacak?" sorusuna yanıt ararken, 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den İstanbul milletvekili seçilen Seyithan İzsiz, "Yuvama dönüyorum" diyerek AK Parti'ye katılacağını ilan eden ilk isim oldu.
23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan Ak Parti'de hareketli bir gün yaşanması bekleniyor. Bir süredir Ankara kulislerinde konuşulan 'yeni katılımlar olacak' iddialarıyla ilgili ilk kez resmi bir açıklama gelirken, gözler bugünkü AK Parti Kongre Merkezi'nde AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programına çevrildi.

İYİ PARTİ, YENİDEN REFAH, DEM PARTİ, CHP

TV100 canlı yayınında açıklamalarda bulunan siyasal iletişimci Ferhat Murat, "Bana gelen son bilgi 16 ilçe belediye başkanı AK Parti'ye geçecek. 4'ü bağımsız, 7'si yeniden Refah Partisi'nden, 3'ü İYİ Parti'den, 1'i ise CHP'den, 1'i de DEM'den" iddiasında bulundu.

Seyithan İzsiz ile birlikte İYİ Partili Ahmet Ersagun'un da AK Partiye geçeceğini ifade eden Murat, şu değerlendirmelerde bulundu: "İki milletvekili İYİ Parti'den AK Parti'ye geçecek. İkisi de geçtiğimiz aylarda istifa etmiş, bağımsız olarak Meclis'te yer alıyordu. Bu isimlerden biri Ahmet Ersagun Yücel, diğeri de Seyi·than İzsi·z. Bilal Bilici'nin ismi de konuşuluyor. Kendi kanaati CHP'ye geçmek yönünde ancak babası AK Parti'ye geçmesini istiyor. Çünkü geçmişte bir belediye başkan adaylığı var. Dolayısıyla babasının blokesiyle karşı karşıya bir taraftan da.

"İYİ PARTİ'NİN ÖNEMLİ İSMİ AK PARTİ İLE FLÖRT HALİNDE"

İYİ Parti'de şu anda görev olan bir genel başkan yardımcısı da AK Parti'ye geçmek için bir yol arayışında, flört halinde. Yakın zamanda da geçebilir. İsmi var da şimdilik paylaşmak istemiyorum.

"ONU DA AK PARTİ'DE GÖRÜRSENİZ HİÇ ŞAŞIRMAYIN"

14'ünden sonra İYİ Parti'den çok şaşırtıcı isimler de AK Parti'ye geçecek. Bir tanesi eski sporcu. Sokak köpekleriyle ilgili çok öne çıkan bir isim daha vardı, onu da AK Parti'de görürseniz hiç şaşırmayın."

Bakmadan Geçme