Alacak-Verecek Kavgasında Cinayet! 4 Gözaltı

Küçükçekmece'de sokak ortasında motosikletle gelen şüpheliler alacak verecek meselesi nedeniyle Görkem Bedir'e silahla saldırdı. Bedir saldırıda yaşamını yitirdi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Küçükçekmece’de, 7 Temmuz Pazar günü saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, Görkem Bedir, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırının alacak verecek meselesi nedeniyle gerçekleştirildiği öne sürülürken, başlatılan soruşturmada polis, güvenlik kameralarını izleyerek şüphelilerin olay yerine motosikletle geldiğini tespit etti.

Alacak-Verecek Kavgasında Cinayet! 4 Gözaltı

Araçtan inen bir şüphelinin saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçtığı belirlendi. Görüntülerde, şüphelilerin kullandıkları motosikletin plakasını söktüğü görüldü. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin, olaydan sonra kaçtığı anlarda bir başka güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Alacak-Verecek Kavgasında Cinayet! 4 Gözaltı

İSTANBUL VE TEKİRDAĞ'DA OPERASYON

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 21 Ağustos'ta şüphelileri yakalamak için İstanbul ve Tekirdağ'da belirlenen 4 adrese operasyon düzenledi. Şüpheliler Salih E.A.(29), Muhammet Y.G.(30), Enes T.(29) ve Şafak A.(28) gözaltına alındı. Evlerinde yapılan aramada ise 2 adet ruhsatsız tabanca, bir miktar uyuşturucu madde, hassas terazi ile bir çelik yelek ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri yapılan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bakmadan Geçme