• Haberler
  • Spor
  • Alanyaspor Galibiyeti Sonrası Jose Mourinho'dan Dikkat Çeken Açıklama!

Alanyaspor Galibiyeti Sonrası Jose Mourinho'dan Dikkat Çeken Açıklama!

Jose Mourinho: 'Bütün Türk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum gurur dolu bir gün Türk halkı için, tarihi bir gün'

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, evinde Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adamın sözleri şu şekilde:

"Herkes gibi bugünü saygıyla kutluyorum. Bütün Türk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum gurur dolu bir gün Türk halkı için, tarihi bir gün. Bizler Türk olmayanlar da bu günü saygıyla kutluyoruz. Galibiyeti hak ettik ama ikinci yarının ilk 15-20 dakikası çok hoşuma gitmedi biliyordum ilk yarı yaptığımız baskıyı 90 dakika sürdürmemiz kolay olmayacaktı, ikinci yarıda bu anlamda düşüş yaşadık ama ikinci golü bulduktan sonra maçı bitirdik."

"Takımın taktiksel anlamda geliştiği anlamına geliyor bu da takımın farklı planları uygulayabilme becerisinin geliştiğinin göstergesi. Başakşehir maçında rakibimizi izlemiştim. Oyun kurmayı, topu tutmayı ne kadar sevdiğini gördüm. Hafta boyunca bu baskıya çalıştık. Savunma hattında adam adama oynadık. İlk yarıda daha fazla gol atamamış olmak üzücü, maçı ilk yarıda bitirebilirdik."

SOFYAN AMBRABAT

"Amrabat konusunda başkanımız, direktörümüz nasıl biri olduğumu biliyor. Maçtan önce bana transferle ilgili bilgi vermediler. Çünkü tek odağımın maç olduğunu biliyorlar. Şimdi bana bilgi verecekler ama bildiğim bir şey var ki benim iyi bir takımım var, iyi bir kadroya sahibim. Aynı zamanda bir önceki oynadığımız maç kritik bir maçtı hakem kararları açısından söylüyorum bunu ama bugün bunu büyük bir zevkle söyleyebilirim ki çok genç bir hakem vardı sahada sanırım gerçekten iyi ve doğru kararlar verdi oyunun kontrolünü iyi sağladı, sarı kartlar da doğruydu kendisini tebrik ediyorum."
 

MUHABİR

Bakmadan Geçme