• Haberler
  • TV
  • Aldatmak 55.Bölüm Tek Parça İzle 25 Ocak Perşembe

Aldatmak 55.Bölüm Tek Parça İzle 25 Ocak Perşembe

Aldatmak 55.Bölüm Tek Parça İzle 25 Ocak Perşembe... ATV'nin Perşembe günleri yayınlanan dizisi Aldatmak yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Karışık ilişkiler ağını çözmeye çalışanları yine şaşırtacak gelişmeler bekliyor. Aldatmak 55.Bölümü ile 25 Ocak Perşembe saat 20:00'den itibaren ATV'de izleyici ile buluşuyor.

Oylum hayatında yeni bir sayfa açmaya karar verince Dicleli evinde sular durulur. Ozan'ın başarısı onu beklenmedik bir tanıdıkla anlaşmaya götürecektir. Tolga yeni bir yola girerken Selin ona güvenmekte tereddüt eder. İkili, hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir kararın eşiğine gelir.

İpek'in davranışları Güzide'yi şaşırtmaya devam eder. Sezai ile Güzide onun iyi niyetine inanırken İpek'in planlı bir hamlesi Oltan'ın iyice gözüne girmesini sağlayacaktır.

Sezai, Güzide ile ilişkisinde büyük bir adım atmaya hazırlanır. Eski düşmanlar dostluk kurarken yalnız kalan Tarık olur. Yeşim sarsıcı bir keşifte bulunur. Sevdiği kadın ile kızı arasında kalan Sezai'nin öğrendikleri ise her şeyi değiştirecektir.

ALDATMAK 55.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme