• Haberler
  • TV
  • Aldatmak 60.Bölüm Tek Parça İzle 7 Mart Perşembe

Aldatmak 60.Bölüm Tek Parça İzle 7 Mart Perşembe

Aldatmak 60.Bölüm Tek Parça İzle 7 Mart Perşembe... ATV'nin Perşembe günleri yayınlanan dizisi Aldatmak yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Karışık ilişkiler ağını çözmeye çalışanları yine şaşırtacak gelişmeler bekliyor. Aldatmak 60.Bölümü ile 7 Mart Perşembe saat 20:00'den itibaren ATV'de izleyici ile buluşuyor.

KAHRAMAN'IN KISKANÇ YÜZÜ!

 

Vurulan arkadaşlarını hastaneye götüren Tolga ve Oylum'un aynı ortamda bulundukları ortaya çıkınca; Kahraman kıskanç yüzünü gösterir. Bu sırada geçmişi karanlıkta tutmaya çalışan Mualla, Zennure ile sarsıcı bir yüzleşme yaşar. Güzide oğlunu bulmak için yeni bir adım atarken, Tarık da Eşmeli'ye yaptığı yolculukta ona eşlik eder. Selin'in tedavisinde ilerleme kaydedilirken Serra'nın hamlesiyle Kaşifoğlu ailesinin kaderi değişecektir. İpek ile birlikteliğini gözler önüne seren Oltan ise beklenmedik biri tarafından uyarılır.

SON HAMLE!

Güzide'nin onu hayata kavuşturduğunu öğrenen Sezai, aşkının peşini bırakmaz. Ne var ki, kızının tepkisinin ne kadar şiddetli olacağını öngöremez. İpek, yaptıklarını meşru kılmak için annesinin trajedisini kullanmaya devam eder. Son hamlesi herkesin hayatını sarsacaktır…

ALDATMAK 60.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Oyuncular: Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Aras Aydın (Behram), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), Defne Samyeli (Elmas), Asena Girişken (Yeşim Denizeren), Cem Sürgit (Ümit Özgüder), Meltem Baytok (Nazan Tokluca), Burcu Söyler (Selin), Burak Acar (Mesut), Canan Ürekil (Zeynep), Masal Ayşe Gencer (Öykü), Berkay Ateş (Kahraman), İlayda Çevik (İpek), Alize Gördüm (Azra)

Bakmadan Geçme