• Haberler
  • Spor
  • Ali Koç Mehmet Büyükekşi'den Özür Diledi! Ali Koç Mehmet Büyükekşi'den Neden Özür Diledi?

Ali Koç Mehmet Büyükekşi'den Özür Diledi! Ali Koç Mehmet Büyükekşi'den Neden Özür Diledi?

TFF Başkanlık seçimi gergin anlara sahne oluyor. Seçimle öncesinde konuşma yapan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Büyükekşi'den özür diledi. Peki Ali Koç Mehmet Büyükekşi'den neden özür diledi? Ali Koç Mehmet Büyükekşi'ye ne dedi? Tüm detaylar haberimizde...

Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasında geçen TFF başkanlık seçiminde gerilim dolu anlar yaşanıyor. Genel Kurulda Ali Koç'un yaptığı konuşmada Mehmet Büyükekşi'ye yönelik ifadeler salonda buz kesmesine neden oldu.

Mehmet Büyükekşi, Ali Koç'un ifadelerine tepki gösterdi.

ALİ KOÇ MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN NEDEN ÖZÜR DİLEDİ?

Konuşmasında, "100 yıllık futbol tarihimizin en kötü başkanı olmanıza rağmen bugün karşımıza aday olarak çıkmanız olağanüstü başarıdır. Tebrik ediyorum, helal olsun. Bravo size. Beceriksizliğinden ötürü görülmemiş skandallara imza atan ve hiç sorumluluk almayan Büyükekşi'yi tebrik ediyoruz! Ali Koç: Onurlu, şerefli, haysiyetli olan kimse bu şekilde aday olmaz!" diyen Ali Koç'a Mehmet Büyükekşi, "Bu şekilde hakaret edemezsiniz!. Koskoca Fenerbahçe Başkanı böyle konuşamaz" diyerek tepki gösterdi.

Ali Koç, Büyükekşi'nin tepkisinin ardından, "Son cümlemi geri alıyorum. Özür dilerim. Ancak siz koskoca Fenerbahçe Başkanı ile ilgili devlet nezdinde yalan söylediniz." diyerek karşılık verdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme