• Haberler
  • Dünya
  • Almanya'da Kan Donduran Görüntüler, İslam Karşıtı Mitingde Bıçaklı Vahşet!

Almanya'da Kan Donduran Görüntüler, İslam Karşıtı Mitingde Bıçaklı Vahşet!

Almanya'nın Mannheim şehrinde gerçekleşen kanlı saldırıda çok sayıda vatandaş ve polis memuru bıçaklanarak yaralandı.

Almanya'nın Mannheim şehri bugün kan donduran görüntülere sahne oldu.

YouTube üzerinden canlı yayınlanan siyasi bir miting sırasında, bıçaklı saldırı gerçekleşti. Yaralananlar arasında bir polis memuru da yer aldı. 

Saldırganı kontrol etmeye çalışan polis memnuru başka bir saldırganın arkadan gelerek boynuna ve kulağına yönelik bıçak darbeleriyle yaralandı.

Saldırı 'İslamlaşmaya' karşı çıkan Citizens' Movement Pax Europa (BPE) grubunun etkinliğinde gerçekleşirken, saldırganın bir kurbanı yere yatırıp büyük bir bıçakla saldırdığı görüldü.

Almanya'da gerçekleşen İslam karşıtı bıçaklı saldırıda çok sayıda yaralının olduğu açıklandı. 'İslamlaşmaya' karşı çıkan Citizens' Movement Pax Europa (BPE) grubunun etkinliğinde gerçekleşen olayda çok sayıda yaralının olduğu belirtildi.

İslam karşıtı kampanyacı Michael Stuerzenberger'ın olduğu düşünülen ceket ve eşofmanlı birinin saldırgan tarafından yere yatırılıp bıçaklı saldırıya uğradığı görüldü.

Etkinlikte yaşanan bıçaklı saldırıda saldırgan, bir polis memurunu da yaraladı. Çevredeki insanların dehşet içinde çığlık attığı anlarda, diğer katılımcılar saldırganı kurbandan uzaklaştırmak için yardıma koştu. Ancak saldırgan kurtulup kanlar içindeki kurbanın üzerine atlayarak bıçağı ikinci kez tekrar sapladı.

Olay yerine gelen ve saldırganlardan birini etkisiz hale getirmeye çalışan polis memuru da saldırıya uğradı. Boynundan ve yüzünden bıçak darbesi alan polis memuru, meslektaşlarının saldırganı vurarak etkisiz hale getirmesiyle kurtuldu.

Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme