• Haberler
  • Magazin
  • Alp Kavasoğlu Kimdir? Ünlü Makyaj Artisti Hayatını Kaybetti

Alp Kavasoğlu Kimdir? Ünlü Makyaj Artisti Hayatını Kaybetti

Makyaj artist Alp Kavasoğlu 43 yaşında hayatını kaybetti. Makyaj artisti Fezi Altun, meslektaşı Alp Kavasoğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Makyaj artisti Fezi Altun, meslektaşı Alp Kavasoğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Altun "Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz” ifadelerini kullandı.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ DEĞİL

Yerli ve yabancı birçok ünlüyle birlikte çalışmaları olan 43 yaşındaki Kavasoğlu'nun ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

ÜNLÜ İSİMLERLE ÇALIŞTI

Kavasoğlu, Neslihan Atagül, Afra Saraçoğlu, İrem Helvacıoğlu, Ege Kökenli, Deniz Baysal, Ezgi Mola ve Aslı Enver gibi birçok ünlü ismin makyajını yaptı.

ALP KAVASOĞLU KİMDİR?

Alp Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul'da doğdu. 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe bölümleri mezunudur. Özel bir şirkette organizasyon koordinatörlüğü yaparak kariyerine başladı. Ardından L'Oréal Profesyonel ürünler departmanında çalışmaya başladı. Daha sonra Mehmet Tatlı Akademi'de eğitim ve artistik direktörlük yaptı.

2016 yılında, Hande Sarıoğlu'nun sunduğu "Böyle Çok Daha Güzelsin" adlı programda Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Kavasoğlu, güzellik ve makyaj dünyasında adından sıkça söz ettiren başarılı bir makeup artistti.

Bakmadan Geçme