• Haberler
  • Gündem
  • Amerikalı Aynasız Eski FBI Ajanı Erdal Kaya'dan Trump Suikasti ile İlgili Şok Eden Açıklama!

Amerikalı Aynasız Eski FBI Ajanı Erdal Kaya'dan Trump Suikasti ile İlgili Şok Eden Açıklama!

Amerikalı Aynasız olarak tanınan eski FBI ajanı Erdal Kaya, Donald Trump'a düzenlenen suikast hakkında konuştu. Kaya, suikast girişiminin kurgu olmasının imkansız olduğunu savundu. Peki Erdal Kaya kimdir?

Cumhuriyetçi ABD Başkan Adayı Donald Trump, Pensilvanya eyaletinin Butler şehrinde düzenlediği seçim mitinginde açılan ateş sonucu sağ kulağından yaralandı. Kürsüde konuştuğu sırada 7 el silah sesinin duyulmasının ardından kanayan kulağını tutan ve yumruğunu havaya kaldırarak tepki gösteren Trump, korumaları tarafından çembere alınarak zırhlı aracıyla olay yerinden uzaklaştırdı. 

Trump'a suikast girişimi dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırırken yaşanan olayların bir kurgu olduğu ve Trump'un seçimleri kazanmak için kendisine suikast düzenlettirdiği iddiası da gündeme bomba gibi düştü.

Konuyla ilgili Amerikalı Aynasız olarak tanınan eski FBI ajanı Erdal Kaya dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

FANTAZİ DÜNYASINDA YAŞIYORSUNUZ

Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda şunları söyledi:

"Bazı arkadaşlar bu kurgu, bilerek yaptılar felan... Arkadaşlar bu kadar da naif olmayın. Mermi Donald Trump'un sağ kulağından geçiyor. Sağ kulakla kafanın mesafesi bir kaç milimetre, küçücük. Kepçeysen farklı. 100-110 metreden birisinin atış yapması ki... Donald Trump sürekli hareket halinde. Bilerek atayım da kulağından vurayım... Abi siz fantazi dünyasında yaşıyorsunuz o zaman. Bilgisi olmayan arkadaşlar bunu böyle düşünür. Bunu Trump yaptırdı felan... Böyle bir şey yok arkadaşlar imkansız. Ha bunu Amerika Birleşik Devletleri mi yaptırdı, terörist örgüt mü yaptı, bir tane elaman içti gitti kızdı kendisi mi yaptı? Bilmiyoruz, o bilgi şuan bizde yok onun üzerinden spekülasyon yapmayacağım. Bunun Trump tarafından yaptırılması imkansız.

TRUMP ÇOK ŞANSLI!

Dediğim gibi Trump hareket ediyor. Trump çok şanslı çıktı. Hiçbir şey yapmasa kafasından yiyecek ti mermiyi. Dönüp sağındakilere bakıyor. Orada mermi kulağına çarparak geçiyor, vuruluyor ve ondan sonra kendisini direk yere atıyor."

Bakmadan Geçme