14.8 milyardan fazla görüntülemeyle Youtube'da açık ara en çok izleme sayısına ulaşan hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut harketleriyle tanıtıldığı bir çocuk şarkısı videosudur?

14.8 milyardan fazla görüntülemeyle Youtube'da açık ara en çok izleme sayısına ulaşan hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut harketleriyle tanıtıldığı bir çocuk şarkısı videosudur? Milyoner sorusunun cevabı... atv'nin sevilerek izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster 1112.bölümü ile 4 Ekim Cuma akşamında ekranlara geliyor. Bu bölümde yarışmacıya 14.8 milyardan fazla görüntülemeyle Youtube'da açık ara en çok izleme sayısına ulaşan hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut harketleriyle tanıtıldığı bir çocuk şarkısı videosudur? sorusu soruldu. Peki sorunun cevabı nedir?

Yarışmada toplam 13 soru yer alıyor.

13. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 5 Milyon TL.

Milyoner olmak için son kararınızı vermeye hazır mısınız? Kim Milyoner Olmak İster? 2 Ağustos 2011 tarihinden beri izleyici ile buluşuyor.

Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmakta olup pazar akşamları saat 20.00'de ATV'de yayınlanıyor.

SORU: 14.8 milyardan fazla görüntülemeyle Youtube'da açık ara en çok izleme sayısına ulaşan hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut harketleriyle tanıtıldığı bir çocuk şarkısı videosudur?

A- SU AYGIRI

B- KURBAĞA

C- KÖPEK BALIĞI

D- ASLAN

CEVAP: C- KÖPEK BALIĞI

Bakmadan Geçme