15 Yaşındaki Sevgilisini 120 Bıçak Darbesiyle Öldüren Çocuk Gözaltına Alındı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde meydana gelen olayda, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski sevgilisi olan aynı yaştaki U.E.Y. tarafından 120'ye yakın bıçak darbesiyle öldürülmüştü. Sevgilisini canice öldüren U.E.Y. gözaltına alındığı açıklandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Arap Hasan Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, anne ve babası ayrı olan Hacer Çağla, eski erkek arkadaşı U.E.Y. ile babasının evine ziyarete gitti. Bir süre sonra dışarıya çıkan baba İ.U.Ç., eve döndüğünde kızını kanlar içerisinde yerde buldu.

120 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Hacer Çağla'nın vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 120'ye yakın bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği tespit edildi. Cinayeti işlediğini itiraf eden U.E.Y., polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi U.E.Y., Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Şüphelinin ilk ifadesinde, eski sevgilisi olan Hacer'i kendisini aldattığı için defalarca bıçakladığını ve kaçarken suç aleti bıçağı ve Çetinalp'in cep telefonunu da yanı aldığını söylediği öğrenildi

Ayrıca U.E.Y.'nin, Çetinalp'in cep telefonunu kaçış güzergahındaki bir çöp konteynerine attığı da belirlendi.
Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında U.E.Y. ve talihsiz kızın babası İ.U.Ç., ekiplerce gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bakmadan Geçme