2001'de ölen Beates üyesi George Harrison anısına 2002'de Los Angeles'taki bir parka dikilen ve yaklaşık 3,5 metre büyüyen çam ağacına 2014'te ne olmuştur?

ATV'nin sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster"le ekranlar şenleniyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunda, Türkiye'nin en çok kazandıran bilgi yarışması olarak ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soruların cevabı merak ediliyor.

"KİM MİLYONER OLMAK İSTER" yılbaşı bölümünde çok özel konuklarıyla ekranlarda oluyor.

"Kim Milyoner Olmak İster" yılbaşı özel bölümü birbirinden değerli sanatçıları stüdyoda konuk ediyor. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve sevilen oyuncu Yasemin Sakallıoğlu bu özel akşamda bilgilerini eğlenceli bir şekilde sınayacaklar.

Yılbaşı gecesinde sanatçılar kazandıkları ödülü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocukların her türlü ihtiyaçları için bağışlayacak.

"Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel" bölümü, 31 Aralık 2023 Pazar günü saat 22.40'da atv'de!

SORU: 2001'de ölen Beates üyesi George Harrison anısına 2002'de Los Angeles'taki bir parka dikilen ve yaklaşık 3,5 metre büyüyen çam ağacına 2014'te ne olmuştur?

A- SÖKÜLÜP KAÇIRILMIŞTIR

B- BÖCEKLENİP KURUMUŞTUR

C- SEVMEYENLER TARAFINDAN YAKILMIŞTIR

D- YANLIŞLIKLA KESİLMİŞTİR

CEVAP: B- BÖCEKLENİP KURUMUŞTUR

Müzik tarihinin en naif ve en yetenekli müzisyenlerinden biri olan George Harrison'ın anısına dikilen ağaç, ironiye kurban gitti.

Los Angeles'ta bulunan George Harrison ağacı, böcek saldırısını atlatamadı. Böcekler tarafından içten çürütülen ağaç, 2004'te Griffith Park'ta dikilmişti. Ömrünün son zamanlarını Los Angeles'ta geçiren George Harrison'ı unutmayacaklarını göstermek isteyen yerel halkın diktiği ağacın hayata döndürülemeyeceği açıklandı. İşin ironik kısmı ise; The Beatles'ın nur yüzlüsü George Harrison'ın sonunu getiren böceklerin İngilizce “beetles” anlamına gelmesi.

Bakmadan Geçme