6 Mart 2024 Çarşamba Reyting Sonuçları Kuruluş Şahane Hayatım Survivor

TV'de reyting yarışları devam ediyor. 6 Mart Çarşamba gününe ait reyting sonuçları merak ediliyor ve araştırılıyor. 6 Mart'ta en çok hangi dizi ve programlar izlendi.

ATV'de her hafta reytinglerde üst sıralarda yer alan Kuruluş Osman dizisi 151.bölümü ile izleyicinin karşısına geçti. Heyecanlı bölümleri ile en çok izlenenlerden olan dizinin yine ilk sırada yer alması bekleniyor.

Kanal D'de yeni dizi Taş Kağıt Makas 2.bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan ve reytinglerde ilk 10'a giremeyen dizinin bu hafta da çok fazla takip edilmeyeceği düşünülüyor.

Show TV'de Sandık Kokusu dizisi 13.bölümü ile yayınlandı. Geçtiğimiz haftayı 8.sırada tamamlayan Sandık Kokusu'nun bu haftada ilk 10'a girmesi bekleniyor.

NOW TV'nin sevilerek izlenen dizisi Şahane Hayatım ise 18.bölümüyle izleyicisinin karşısında idi. Çarşamba günlerinin en çok izlenen ikinci dizisi olan Şahane Hayatım'ın bu haftada ilk sıralarda yer alması bekleniyor.

TV8'de Survivor yarışması nefes kesmeye devam ediyor. Heyecanlı bölümleri ile hemen hemen her gün yayınlanan Survivor bugün de en çok izlenenler arasında yer alacak.

6 MART ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI:

GEÇEN HAFTA REYTİNG SONUÇLARI

Bakmadan Geçme