Abdülkadir Ömür Galatasaray'a mı Transfer Oldu?

Süper Lig'de Trabzonspor'da forma giyen yıldız futbolcu Abdülkadir Ömür son haftalardaki performansı ve takımla çalışmaya katılmaması dolayısıyla kadro dışı kalmıştı. Futbolcunun Galatasaray'a tranfser olduğu iddia edildi.

Son günlerde adı bir çok kulüp ile anılan Abdulkadir Ömür'ün Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer olacağı iddiası gündeme gelmişti. Ancak yeni iddiaya göre milli futbolcu Süper Lig'de kalacak. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Abdulkadir Ömür'ün Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürülürken resmi açıklamaların beklendiği iddia edildi.

Kariyeri boyunca yalnızca altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür, bordo-mavili formayla 211 resmi maça çıktı. 8 milyon euro piyasa değerine sahip olan Abdulkadir Ömür bu karşılaşmalarda 25 gol ve 36 asistle oynadı.

TALİPLERİ ARTIYOR!

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür'e Hull City'den sonra Türkiye'den de talip çıktı. Süper Lig ekiplerinden Başakşehir ve Pendikspor, milli futbolcu için devreye girdi ve tekliflerini iletti. Bordo-mavililer, Abdülkadir için Başakşehir ve Pendikspor'un yaptıkları tekliflere sıcak bakarken oyuncunun tercihi ise İngiltere'den yana!

TEKLİFLER 5 MİLYON EURO


Hull City'nin bonservisine 3,5 milyon Euro teklif ettiği Abdülkadir Ömür için iki kulüp de bordo-mavililerle masaya oturdu. Habertürk'ten Çağatay Çelik'in haberine göre iki kulübün Abdülkadir için yaptığı teklifler ise 5 milyon Euro.

Yıllar önce Manchester City'nin resmi teklif yaptığı Abdülkadir Ömür'ün gönlü İngiltere'den yana. Yurt dışına çıkma fırsatını bir kez daha kaçırmak istemeyen milli futbolcu, Hull City'de oynamak isterken Trabzonspor ise Başakşehir ve Pendikspor'un tekliflerini daha cazip buluyor.

Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile özel olarak görüştüğü de öğrenildi. 24 yaşındaki yıldızın Avcı ile yaptığı görüşmede ayrılık talebini ilettiği belirtildi.

Bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı geçen günlerde yaptığı açıklamada 'Abdülkadir ve Umut sebebini bilmediğim bir şekilde aramızda yoktu. Kulübümüz açıklama yapar' ifadelerini kullanırken Galatasaray derbisi öncesinde ise 'Onun lakabı 'Ömür Avcı'. Kulübün içinde böyle denir. İnsan kaybetmek, oyuncu kaybetmek çok kolay. Aslında alınan bu karar Ömür'ü kazanmak için alınan bir karardır. Yönetim kuruluyla istişare içinde alınan bir karardı' dedi.

Bakmadan Geçme