Abdullah Avcı İstanbulspor Maç Sonu Açıklamaları 19 Aralık Salı

Süper Lig'de olaysız hafta geçmez oldu! Geçtiğimiz haftalarda hakem darp edilmişti. Verilen aradan sonra ise İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçta İstanbulspor sahadan çekildi. Olay karar sonrasında maç hakkında Abdullah Avcı'nın yaptığı açıklama merak ediliyor.

Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor, sahasında Trabzonspor'u ağırladı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-1 Trabzonspor üstünlüğünde ilerlerken dakikalar 74'ü gösterdiğinde İstanbulspor yönetimi takımı sahadan çekti.

Bunun üzerine ev sahibi takım oyuncuları soyunma odasının yolunu tuttu.

ABDULLAH AVCI'NIN AÇIKLAMALARI:

Maç sonu açıklama yapan Avcı maçla alakalı konuşacak çok bir şey olmadığını maçlar alakalı kararı TFF'nin vereceğini belirtti. Yaşanan olaylar hakkında çok konuşmak istemediğini belirten Abdullah Avcı kendisinin futbola katkısının oyuncu yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Birbirimize olan saygımızı yitirmemeliyiz diyen Avcı "Değişik bir gün yaşanıyor. Üzücü. Bundan sonrası TFF'nin vereceği karar. Son zamanlarda yaşanan birtakım olaylarla alakalı, hep oyun ve oyuncuyu geliştirme üzerine kafamı yordum. Birbirimize karşı saygıyı tekrar yakalayabilirsek çok şeyi değiştirebiliriz." diye konuştu.

Bakmadan Geçme