Abdullah Avcı Kasımpaşa Maç Sonu Açıklamaları 30 Ocak

Abdullah Avcı Kasımpaşa Maç Sonu Açıklamaları 30 Ocak... Süper Lig'de yenilgi üstüne yenilgi alan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın Kasımpaşa maçı sonrası yapacağı açıklama merak konusu oldu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Bordo mavililer 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.

Trabzonspor'un gollerini 19'da Enis Destan ve 90+1'de Poyraz Yıldırım kaydetti.

Kasımpaşa'nın gollerini ise 47'de Aytaç Kara, 58'de H. Hajradinovic ve 75'de Da Costa kaydetti.

Trabzonspor 4 maçtır kazanamıyor

Ligin ikinci yarısına deplasmanda 1-1'lik Bitexen Antalyaspor beraberliği başlayan ardından Galatasaray'a sahasında 5-1, Çaykur Rizespor'a da deplasmanda 1-0 mağlup olan bordo-mavililer Kasımpaşa mağlubiyeti ile kötü gidişatını sürdürdü.

Bordo mavililer bu mağlubiyetle 37 puanda kaldı. Son 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan konuk Kasımpaşa ise puanını 32 yaptı.

ABDULLAH AVCI MAÇ SONU AÇIKLAMALARI:

Maçın ardından hakem kararlarını eleştiren Abdullah Avcı, taraftarlardan da destek istedi.

Tekrar ayağa kalkmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Avcı, 'Fernandez'in zaten süresi vardı. Devre arasında da rica etti. 15 dakika biz daha fazla tuttuk. Onunki mecburiyetten oldu. Her hafta aynı şeyleri konuşmak istemiyorum. Bugün için bir bahane mi, hayır. İlk yarıda oyun 2-0, 3-0 olabilirdi. Mevcutta fazlasını yapamıyorum. 2-0 net girebilirdik. İkinci yarı başlıyor, bence top çıkmış, yan hakem nasıl görmüyor! Bunu sorgularız. Arkasından penaltı oluyor. Ama oyunda vazgeçmeden devam etmek gerekiyor. Bu kadar çabuk dalgalanmalar göstermememiz lazım. Şık olmadı, iyi olmadı. Sancılı bir dönem geçiyor. Son 3 haftaki kırılmalar yorucu. Ondan önce puan ortalaması iyiydi. 3 hafta üst üste olması üzücü. Ben yine sonuna kadar destek istiyorum. Bunu her takım yaşıyor. Bazı maçları açıklayamazsınız, ben ikinci yarıyı açıklamıyorum. Üzgünüz, tekrar ayağa kalkıp en iyisini yapmaya çalışacağız' dedi.

..

Bakmadan Geçme