Acun Ilıcalı bir futbol kulübü daha satın alıyor

Türk iş insanı Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Hull City Kulübü'nün Antalya kampında basın mensupları ve taraftarlarla bir araya geldi. Acun Ilıcalı, yeni bir takım için yeşil ışık yaktı.

Televizyon kanalı ve bir futbol takımı sahibi iş insanı Acun Ilıcalı, yeni bir takım için yeşil ışık yaktı. Kulüp satın alma görüşmelerinin devam ettiğini belirten Ilıcalı, 'Yunanistan'da, Slovenya'da takımlarla görüştük. İrlanda'da istediğimizi yakalayamadık. Büyük ihtimalle bir takım daha alıp, futbol dünyasındaki alanımızı genişletmek istiyoruz. Slovenya favori olacak şekilde başka bir kulüp alacağız' dedi.

Türk iş insanı Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Hull City Kulübü'nün Antalya kampında basın mensupları ve taraftarlarla bir araya geldi. İki yıl önce takımı Premier Lig'e taşıma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Ilıcalı, bu sürecin başarılı bir şekilde ilerlediğini ifade etti.

Ilıcalı, Hull City'i satın alırken hedeflerinin play-off oynama şansı olduğunu söyleyerek, geçen sezonun bekledikleri gibi başarılı geçtiğini dile getirdi. Antalya'da ikinci kez kamp yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ilıcalı, kulübün sadece Premier Lig'i hedeflemediğini, aynı zamanda Avrupa kupalarında İngiltere'yi temsil etme arzusunu taşıdıklarını vurguladı.

Bakmadan Geçme