AGD'den Kayseri'de Filistin İçin Büyük Yürüyüş

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen Büyük Filistin Yürüyüş yoğun katılımla gerçekleştirildi. Saat 13:00'te Cumhuriyet Meydanı Bürüngüz Camii'nden başlayan yürüyüş Sivas Caddesi'nden geçilerek Valilik binası önünde tamamlandı. Yoğun katılımla yapılan yürüyüşte binlerce insan "Katil İsrail Filistin'den Defol" "Hamas'a Selam Direnişe Devam" sloganları attı.

17 ARALIK ŞEHİTLERİ UNUTULMADI!

Kayseri'de 7 yıl önce haince gerçekleştirilen saldırıda şehit olanlar da yürüyüşte unutulmadı. Yürüyüş sonunda yapılan basın açıklamasında AGD Kayseri Şube Başkanı Yusuf Şahin hayatını kaybeden şehitleri anarak konuşmasına başladı.

İSRAİL İLE TİCARETE HAYIR!

Batı'nın hiçbir zaman Müslümanların haklarını savunmadığını belirten Yusuf Şahin, özellikle İslam ülkelerinin yöneticilerine seslenerek karadan, denizden ve havadan İsrail ile yapılan bütün ticaretlerin son bulması gerektiğini ifade etti.

KAYSERİ AYAĞA KALKTI!

Anadolu Gençlik Derneği'nin öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşe binlerce Kayserili katılırken diğer sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve üyeleri de iştirak etti. Hep birlikte Gazze'ye ve Filistin'e desteğini ilan eden halk "Katil İsrail Katil Amerika" "Hamas'a Selam Direnişe Devam" sloganları attı.

KURAN TİLAVETİ VE DUA İLE TAMAMLANDI!

Bürüngüz Camii önünden başlayan Büyük Filistin Yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı Miting alanında yapılan Kuran tilaveti ve akabinde dua ile son buldu. Katılan herkese teşekkür edilirken, katılımcılar 31 Aralık'ta İl Kültür Müdürlüğü'nde yapılacak olan Mekkenin Fethi ve Kudüs Gecesi programına davet edildi.

Bakmadan Geçme