Ahmet Çakar'dan Jose Mourinho Tepkisi! Asla Kabul Edilemez

Süper Lig devi Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü isim olan Jose Mourinho'yu getirdi. Düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşme imzalanması dünya spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Süper Lig'de 10 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, şeytanın bacağını kırmak ve şampiyonluğu göğüsleyebilmek için her türlü fedakarlığı yapıyor.

İlk olarak takımdan İsmail Kartal'ı gönderen sarı-lacivertli kulüp, teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü ismi getirdi.

Jose Mourinho ile anlaşan ve bugün binlerce taraftarın katıldığı törenle Ülker Stadyumu'nda imza töreni düzenlenen tecrübeli teknik adam dünya spor kamuyounun da gündemine oturdu.

Mourinho'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesi dünyaki bir çok spor gazeteci ve haber sitesinin manşetinde yer alırken Türkiye'de de günlerdir konuşulan tek isim oldu.

İLAH MUAMELESİ YAPILMASI KABUL EDİLEMEZ

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho tranferi taraflı tarafsız tüm sporseverlerin dikkatini çekerken eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'dan eleştiri geldi.

Mourinho, göreve başlamadan ilk eleştirisini de bu sayede almış oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mourinho'ya gösterilen ilgi ve alakanın abartıldığını düşünen Çakar, "Jose Mourinho ya ilah muamelesi yapılması, herkes ve herseyin üzerine çıkarılması son derece üzücü ve düşündürücü…..Asla kabul edilemez…" ifadelerine yer vererek tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçeli on binlerce taraftar Ahmet Çakar'ın bu paylaşımına tepki gösterdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme