AK Parti'den Osman Gökçek'e Uyarı: Sus!

Meclis Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Ankara Milletvekili Osman Gökçek'e meclis sıralarında oturduğu yerden muhalefet milletvekillerine sataşmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'e uyarı geldi.
Katıldığı programlardaki tavırları ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Gökçek, bu kez Meclis sıralarındaki tavırlarıyla dikkatleri çekmeyi başardı.
AK Parti sıralarından muhaliflere yönelik katıldığı polemiklerle Meclis'te en çok konuşulan isimlerin başında gelen Osman Gökçek'e Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan sert bir uyarı geldiği belirtiliyor.
Gökçek'in muhalefet milletvekillerinin meclisteki konuşmaları esnasında sürekli laf atmasından yakınan Bozdağ'ın, AK Parti'yi zor durumda bıraktığını ve sürekli olarak sopa attırdığını belirterek Gökçek'i uyardığı konuşuluyor.
Oturduğu yerden konuşmanın bir anlamı olmadığı gibi kimseye de bir faydası olmadığını belirten Bozdağ'ın, “AK Parti grubuna da bir sürü sopa attırıyorsunuz; yapmayın, fayda sağlamıyor. Laf atan hep sopa yer. Kürsüye hâkim olan kürsüdeki, mikrofon ona açık, o konuşuyor, millet onu duyuyor; sizin söylediğiniz sadece tutanaklara geçiyorsa, o kadar ama dışarıda sizin söyledikleriniz duyulmuyor ama yediğiniz sopa duyuluyor. İzin vermeyin buna, hiçbir vekil arkadaşım, herkese de söylüyorum" şeklinde uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme