AK Parti Milletvekili Ali Keskinkılıç Vatandaşa Esti Gürledi: O Yolları Baban mı Açtı?

AK Parti Karabük Milletvekili Keskinkılıç: 'İşte bu memlekette bu boş adamların boş konuşanların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa boş konuşa bu memleketi bu hale getirdiler'

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, katıldığı bir programda şehrin problemleri ve yapılan çalışmaları anlattı.

Milletvekili Kılıç, yapılan onca çalışmaya rağmen bunların görülmemesine ve sosyal medyadan eleştirildiğini belirterek tepki gösterdi.

Sesini yükselterek konuşan ve kendisini eleştiren vatandaşları adeta fırçalayan Keskinkılıç, “Bu memlekette hiç yapmadan boş konuşan adam çok. Memlekete çaktığı bir tane çivisi yok bir tarlanın bair tane kazık çakmamış gidip kahvehanede boş boş konuşuyor. Allah rızası için şu boş adamların boş konuşmalarını dinlemeyin.

O YOLLARI BABAN MI AÇTI?

Bu memleket 2 şeyden kaybetti bir birlik ve beraberlik olamadı ikincisi de boş konuşan adamların arkasına çok düştü. Allah'tan kork ya. Eskipazar'da OSB yapıyoruz yazıyor sosyal medya; ne yaptınız? Ulan memlekete gelip giderken gir OSB'ye bak ne yapıyoruz orada. O yolları, o OSB'deki yolları baban mı açtı, deden mi açtı? O kamyonlar, o kepçeler, o temeller nereye atılıyor…Allah'tan korkun. Bir girip baktın mı diyorum bakmadım diyor. Ne konuşuyorsun o zaman? Boş adamların boş kalfası… İşte bu memlekette bu boş adamların boş konuşanların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa boş konuşa bu memleketi bu hale getirdiler” ifadelerine yer verdi.

Keskinkılıç'ın tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı Keskinkılıç'a tepki gösterdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme