Ak Parti'nin İstanbul adayının ne zaman duyurulacağını Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir programda 7 ocak pazar günü, İstanbul dahil bir çok adayın açıklanacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin merakla beklediği AK Parti'nin İstanbul adayının ne zaman açıklanacağının haberini verdi.


Siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verirken siyaset kamuoyunda en çok merak edilen konu AK Parti'nin İstanbul adayının kim olacağı sorusunun cevabı.
Önceki gün AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 7 Ocak Pazar günü belediye başkan adaylarının bazılarını açıklayacaklarını duyurmuş ancak açıklanacak belediyeler arasından İstanbul ve Ankara adaylarının olup olmadığına dair bilgi vermemişti.

AK Parti İstanbul Adayını Pazar Günü Açıklayacak

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, AK Parti İstanbul adayının Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan geniş katılımlı aday tanıtım toplantısında açıklanacağını belirtti.

AK Parti'nin İstanbul Adayı Kim Olacak?

Kamuoyunun en çok merak ettiği konuların başında AK Parti'nin İstanbul Adayı Kim Olacak? Sorusunun cevabı geliyor. Bu zamana kadar birçok kişinin ismi siyaset kulislerinde konuşuldu ve haber bültenlerine konu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat katıldığı temayül toplantılarında en çok öne çıkan isim ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da İstanbul için Ali Yerlikaya ismine sıcak baktığı siyaset kulislerinde konuşuluyor. Yerlikaya'nın İçişleri Bakanlığı görevi süresince yürütmüş olduğu başarılı operasyonlar sonucu taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplaması, muhalefetin de taktirini alması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararını etkileyen unsurlar olarak belirtiliyor.

Bakmadan Geçme