Akşener'in Mansur Yavaş Öfkesi Dinmek Bilmiyor Korkak Mansur Yavaş Bize Operasyon Çekiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara Adayı Mansur Yavaş'a karşı öfkesi dinmek bilmiyor.

Millet İttifakı'nın çalışmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Cumhurbaşkanı adayı olmasını istediği ve bu uğurda 6'lı Masa olarak adlandırılan ittifak masasını dahi dağıtacak kadar gözünü karartan Akşener, iki isme de ateş püskürmeye devam ediyor.


Daha önce yaptığı açıklamalarda cumhurbaşkanı adayı olmayı kabul etmedikleri için İmamoğlu ve Yavaş'ı korkaklıkla suçlayan Akşener, bu suçlamalarını yenileyerek üstüne de Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'ye operasyon çektiğini iddia etti.

KORKAK MANSUR YAVAŞ İYİ PARTİYE OPERASYON ÇEKİYOR

İstanbul Maltepe'de seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan Akşener'e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir televizyon programındaki 'Cumhurbaşkanı adayı olsam kazanırdım' yönündeki açıklamaları soruldu. 

KORKAKLIĞI CESARET ZANNEDİLDİ


Akşener'in verdiği cevap Mansur Yavaş'ı küplere bindirecek türden. Mansur Yavaş'ı İYİ Parti'ye operasyon çekmekle suçlayan Akşener, 'Sayın Mansur Yavaş korkaklığını bizim partimize operasyon çekerek cesaret örneği haline çevirdi. Bunu ayıpladığımı ifade etmek isterim. Kendisine şahitli, ispatlı bu söylendi. Dolayısıyla cesaret edemedi. Vatandaşın, milletin talebini kabul etmekten korktu.

O cesareti gösteremedi, o mücadeleyi veremedi. Sonuç itibariyle o günler geçti, bugün itiraf etti. Partimizin il başkanının, bütün ilçe başkanlarının istifa ettiğini ve kendisiyle çalıştığını itiraf etti. Yani cesareti İYİ Parti'ye göreymiş. Kendisini alkışlıyorum' ifadesine yer verdi.


Akşener'in daha önceki 'korkak' çıkışına yakışıksız ifadeler olarak karşılık veren Mansur Yavaş'ın bu iddialar karşısında ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Bakmadan Geçme