Ali Koç: Bir Rakibimiz Var Ki Başkanı Patolojik Vaka

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün geleneksel bayramlaşma töreninde çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün geleneksel bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada, enerjilerini şampiyon yapan sistem için kullanma çağrısında bulundu.

FENERBAHÇENİN BÜYÜKLÜĞÜ HAKKINDA

Seçim sonrası oluşan olumlu havanın devam etmesini umduğunu belirten Koç, "Fenerbahçe'nin büyüklüğü ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Son 2-3 hafta bunu gördük. Fenerbahçe bir hoca getirir ve şampiyonluk unutulur. İki Fenerbahçe başkan adayı canlı yayına çıkar ve Türkiye tarihinde görülmemiş reytinglere ulaşılır.

BAŞKANI PATOLOJİK VAKA

Ligler biter, kulüpler ve yöneticiler işlerine bakarlar. Nitekim bir rakibimiz var ki başkanı patolojik vaka. Hocası ve başkanının her lafı Fenerbahçe. Bunun kıymetini bilelim. Bütün enerjimizi başkalarını ittire ittire şampiyon yapan sistem için kullanalım. İnşallah bu sezon seçimden sonra oluşan hava Fenerbahçe'de hakim olur" dedi.

HOCAMIZ GELİYOR

Son olarak yeni sezon öncesi bilgilendirmede bulunan Ali Koç, “Hocamız birkaç gün sonra geliyor. Çalışmalarımız da devam ediyor. Gazetede çıkan isimlere itibar etmeyin. Bizden haber bekleyin. Transfer piyasası hareketli değil. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra piyasa hareketlenir" dedi.

Bakmadan Geçme