Ali Koç Kongre Üyesi ile Neden Tartıştı? İşte Sebebi!

Fenerbahçe'de kongre süreci sancılı başladı! Olağan seçimli kongrede Ali Koç bir kongre üyesi ile tartıştı. İşte tartışmanın sebebi!

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın başkanlığa aday olduğu Fenerbahçe'de, bugün ve yarın seçimli genel kurul heyecanı yaşanacak.

Fenerbahçe Kulübü'nün bugün ve yarın yapılacak tarihi genel kurulunda Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanlık için yarışacak.

Ülker Stadı'nda ilk gün mali genel kurul gerçekleştirilecek. Oy verme işlemi ise yarın yapılacak. Aidatlarını yatıran 46 bin 410 üye oy kullanma hakkına sahip. İşte Fenerbahçe'nin seçimli genel kurulunda dakika dakika yaşananlar:

09.16: Aziz Yıldırım, tam 6 yılın ardından ilk kez kongre için Ülker Stadyumu tribünlerine geldi.

10.10: Aziz Yıldırım ve Ali Koç, birbirleri ile tokalaştı.

10.14: Fenerbabçe Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, stada giriş yapmak için dışarıda kalabalık bir grubun bulunduğunu belirterek, kongrenin başlangıcının biraz daha süre alacağını duyurdu.

10.28: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, genel kurul toplantısını yönetmesi için Vefa Küçük'ü önerdi.

10.29: Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nu Ali Koç'un önerdiği Vefa Küçük yönetecek.

11.09: FENERBAHÇE KONGRESİNDE GERGİNLİK!

11.13 Aziz Yıldırım: "1 dakika beni dinleyin Fenerbahçeliler. Fenerbahçe'ye yakışır bir kongre olsun. Yapılan seçim gayrı demokratik bir seçim oldu. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim. İsteyen kalabilir, isteyen ayrılabilir."

11.11 Vefa Küçük: "Kürsü işgal edilmiştir. Kürsüyü boşaltacağız." Aziz Yıldırım ve ekibi, kürsünün etrafında...

Aziz Yıldırım: "Bir dakika beni dinleyin"

Vefa Küçük: "Benden söz almadınız"

Aziz Yıldırım: "Ben söz alırım. Sen seçilmeden oraya oturdun."

AZİZ YILDIRIM KONGREYİ TERK ETTİ!

Başkan adayı Aziz Yıldırım kongrenin demokratik olmadığını iddia ederek kongreyi terk etti. Aziz Yıldırım sadece yarın oy kullanmaya gelecek.

ALİ KOÇ KONGRE ÜYESİ İLE TARTIŞTI!

Aziz Yıldırım'ın sahneden inmesinin ardından sahneden ayrılan Ali Koç oturduğu yere geçerken bir kongre üyesinin itirazı üzerine tartışma yaşadı. Kongre üyesi Ali Koç'a divan kurulu üyesinin adil bir şekilde seçilmediğini söyledi. Bu söylem üzerine Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Bakmadan Geçme