Ali Memil Kimdir? Sevdiği Kadın İle Evlenemedi 70'lere Geri Döndü

Kayseri'de yaşayan 39 yaşındaki Ali Memil, sevdiği kadınla evlenememenin yarattığı 'aşk acısı'nı unutmaya çalışmak için 1970'li yılların nostaljik kıyafetlerini giyiyor.

Kayseri'de yaşayan 39 yaşındaki Ali Memil Tarzı, nostaljik kıyafetleri, uzun saçı ve bıyık modeliyle dikkat çeken Memil, görenlerin ilgisini çekiyor ve sık sık fotoğraf çektiriyor.

ÖYKÜM AŞK HİKAYESİNE DAYANIYOR

Saf aşkların eskiden daha çok yaşandığını belirten Memil, "Benim öyküm aslında biraz da aşk hikayesine dayanıyor. Hayatıma giren biri vardı, çok sevmiştim. Her şeyimi verecek, feda edecek kadar çok sevmiştim, olmadı," dedi.

KÖTÜ YORUM ALMADIM

Kombinine dikkat ettiğini söyleyen Memil, şunları kaydetti: "İnsanlar çok beğeniyorlar. Öyle kötü bir yorum almadım. 'Abi Orhan Gencebay gibisin', 'Abi Ferdi'ye benziyorsun', 'Abi çok güzel olmuşsun', 'Tarzın harika', 'Bu ne karizma' gibi tepkiler alıyorum.

BU TARZ BİR DURUŞ DEĞİL

Güzel şeyleri duymak mutlu ediyor. Fakat bu tarz bir duruş, başkası beğensin diye değil, kendin beğendiğin için yaparsan güzeldir. Aslında bu iş aşk hikayesine dayanmakta. Birini çok sevmiştim, olmayınca bunu bir şekilde dışarıya atmam gerekiyordu ki bana zarar vermesin. Böyle kafamı biraz dağıttım, bana uğraş oldu. Hoşuma gittikçe de üstüne yenilerini ekledim ve böyle ayna karşısında hazırlanıp çıkıyorum.

Kayseri'de sevdiği kadından karşılık bulamayan 39 yaşındaki Ali Memil teselli olarak 1970'li yıllara döndü. pic.twitter.com/JCK2REPBGA

— VoW (@voiceofworldco) June 11, 2024
MUHABİR

Bakmadan Geçme