Almanya 1 Puanı ve Liderliği Uzatma Dakikalarında Kurtardı!

EURO 2024 A Grubu'nda mücadele eden İsviçre ve Almanya grubun son maçında 1-1 berabere kaldı.

EURO 2024 A Grubu'nda İsviçre ve Almanya kozlarını paylaştı. İsviçre uzun süre 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada uzatmalarda gelen gole engel olamayınca liderliği ve 3 puanı da kaybeden taraf oldu.

Almanya, 7 puanla gruptan lider olarak bir üst tura çıkarken İsviçre 5 puanla gruptan ikinci olarak çıkan takım oldu.

EURO 2024'te A Grubu oynanan iki maçla tamamlanırken Almanya son dakikada bulduğu gol ile İsviçre ile 1-1 berabere kaldı. İskoçya-Macaristan karşılaşmasında ise 90+10'da Macaristan galibiyet golünü attı ve 3 puanla tanıştı.

Bu sonuçla 7 puana yükselen ev sahibi Almanya, A Grubu'nu lider tamamladı ve bir üst tura yükseldi. İsviçre ise topladığı 5 puanla adını son 16 turuna yazdırdı. Macaristan ise aldığı son dakika galibiyeti ile 3 puanla en iyi üçüncülük için diğer takımları beklemeye başladı.

İsviçre - Almanya karşılaşmasında İsviçre'nin golünü 28. dakikada Dan Assane Ndoye kaydetti. Almanların son dakika beraberlik golü ise Niclas Füllkrug'tan geldi.

Korkutan anlar

İskoçya ile Macaristan karşı karşıya geldiği müsabakanın son anlarında korkutan bir pozisyon yaşandı. Pozisyonda baygınlık geçiren Barbanas Varga ambulansa götürüldü. Futbolcunun yerine oyuna Martin Adam dahil oldu.

MUHABİR

Bakmadan Geçme