Almanya Hollanda Maçı Canlı İzle! 14 Ekim Pazartesi

Almanya Hollanda Maçı Canlı İzle! 14 Ekim Pazartesi... Almanya ile Hollanda, UEFA Uluslar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Almanya – Hollanda, UEFA Uluslar Ligi maçı, 14-10-2024 Pazartesi günü TV 8 Buçuk, Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45.

Uluslar A Ligi 3. Grup'ta zirve yarışı veren Almanya ve Hollanda kozlarını paylaşıyor. Allianz Arena'da oynanacak mücadelede Almanya, ev sahibi avantajını kulllanarak Hollanda'yı mağlup etmeyi hedefliyor. Nagelsmann yönetimindeki Almanya grubunda oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Son olarak Bosna Hersek'i 2-1 geçen Alman ekibi Hollanda engelini aşmak istiyor.

Almanya'nın kadrosunda Serge Gnabry, Floriaz Wirtz, Pavlovic, Stiller, Kimmich gibi önemli isimler bulunuyor. Uluslar Ligi'nde grup birinciliği hedefleyen Almanlar, Hollanda ile deplasmanda oynadığı mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Almanya - Hollanda mücadelesini Slavko Vincic yönetirken yardımcılıklarını ise Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Almanya resmi maçlarda oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Hollanda ise 2 beraberlik ve 2 galibiyet aldı.

Uluslar Ligi'nde haftanın dikkat çeken mücadelesinde Almanya ve Hollanda kozlarını paylaşacak.

Slavko Vincic'in düdük çalacağı mücadele 14 Ekim Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak ve Exxen ekranlarından canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme