Ambulansın Önünü Kesen Kişiler Yakalandı mı?

İstanbul Kadıköy'de bir ambulansın önünü keserek içinde hasta olup olmadığını kontrol eden iki kişiden biri yakalandı.

İstanbul Kadıköy'de bir ambulansın önünü motosikletle kesen iki kişi, içeride hasta olmadığını öne sürerek ambulans şoförüyle tartıştı. Ambulans şoförünün kapıyı açıp hastayı göstermesi üzerine ikna olan şahıslar, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Bu olayın görüntülerinin ortaya çıkmasıyla tepkiler çığ gibi büyüdü. Pes dedirten bu hareketi yapanlardan birisi gözaltına alındı.

HASTA OLUP OLMADIĞINA BAKTILAR

Bostancı'da bir motosiklette kasksız yolculuk yapan iki kişi, bir ambulansın yolunu keserek içeride hasta olmadığını iddia etti. Siren çalarak hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulans sürücüsü çaresiz kalınca kapıyı açarak hastayı gösterdi. O anlar bir başka görevli tarafından görüntülendi.

BAKAN KOCA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine tepkiler artarken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya paylaşımı yaptı. Koca, "İstanbul Kadıköy'de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde" ifadelerini kullandı.

BİRİ GÖZALTINA ALINDI

Görüntüler üzerine polis harekete geçti. Ambulansın önünü kesen iki şüpheliden Emirhan Baydaroğlu, İstanbul'da gözaltına alındı. Motosiklet sürücüsüde gözaltına alındığı öğrenildi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme